• ΑΡΧΙΚΗ / 
  • Ο πιο κομψός τρόπος να φορέσετε τα biker shorts !
Ο πιο κομψός τρόπος να φορέσετε τα biker shorts ! 15 Apr, 2019

Ο πιο κομψός τρόπος να φορέσετε τα biker shorts !

Σχετικά με το σε ποιες γυναίκες και σε ποιους σωματότυπους ταιριάζει, πρέπει να τονίσουμε τη σημασία του υφάσματος. Φυσικά, οι λεπτές γυναίκες χωρίς μεγάλη περιφέρεια και με καλλίγραμμα πόδια μπορούν να φορέσουν τα πάντα, τόσο σε ποιότητα όσο και σε χρώμα. Οι γυναίκες με περισσότερες καμπύλες, καλό θα ήταν να αναζητήσουν υλικά, όπως το spandex, που σμιλεύουν και ανορθώνουν το σώμα.

Όσον αφορά τα εσώρουχα, οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλοί. Slips χωρίς ραφές, όχι στενά, ώστε να μην ξεχωρίζουν από το κολάν.

Και τώρα ερχόμαστε στο πιο δύσκολο μέρος που αφορά τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε. Ναι, τα αθλητικά σύνολα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν, αφού άλλωστε προέρχονται και από την sportswear κατηγορία. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να μετατρέψετε ένα κολάν σε κανονικό παντελόνι, το οποίο δε θα θυμίζει σε τίποτα ποδηλασία και γυμναστήριο.

Αποκωδικοποιώντας, λοιπόν, όλα τα biker looks καταλήξαμε σε δύο κανόνες:
1. Το σορτς-κολάν πρέπει να έχει μαύρο χρώμα
2. Συνδυάστε το με σακάκια

Ακολουθώντας αυτούς τους πολύ απλούς κανόνες θα φτιάξετε μία στιλιστική φόρμουλα, που δε θα σας απογοητεύσει ποτέ. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και η Chanel τη χρησιμοποίησε! Το μαύρο επιλέγεται, γιατί είναι ένα από τα πιο safe, chic και διαχρονικά χρώματα, που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και συνδυάζεται με τα πάντα, ενώ το σακάκι προσδίδει τον πιο επίσημο και κομψό χαρακτήρα που χρειάζεται. Plus, τα oversized σακάκια μπορούν να κρύψουν έξυπνα τυχόν ατέλειες και ψωμάκια, που μπορεί να έχετε στη περιοχή των γλουτών και της περιφέρειας. Και μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ, που θα βάλουν τη τελευταία πινελιά στο outfit σας και οφείλουν να είναι και αυτά κομψά και lady like, όπως ένα ζευγάρι γόβες και ένα μικρό τσαντάκι.

Πήγη : Glow Magazine

Κοινοποίηση: